Michelin, het bandenmerk Michelin. Alles wat u moet weten over Michelin banden. Informatie, prijs, bandenreeks, contactgegevens en nieuws.
Center
Michelin Beter op weg

Michelin banden, het merk.

Meer weten over het merk Michelin: ontdek de laatste nieuwtjes, de geschiedenis van het merk Michelin, het bandenaanbod van Michelin en alle verkopers van Michelin banden.

Wie is Michelin?

De in 1889 door Edouard en André Michelin opgerichte firma te Clermont-Ferrand is tegenwoordig, samen met de Japanse onderneming Bridgestone, wereldmarktleider binnen de bandenverkoop.

De groep heeft het vertrouwen van consumenten in meer dan 170 landen gewonnen en verkocht in 2008 177 miljoen banden wat overeenkomt met een omzet van 16,4 miljard euro.

De technologische innovatie staat binnen de bedrijfsstrategie van de Franse fabrikant centraal. Sinds de uitvinding van de radiaalband, in de jaren 1950, wijdt Michelin aanzienlijke financiële en menselijke middelen aan onderzoek en ontwikkeling.

Het assortiment banden van Michelin

Beschikbaar voor auto, 4x4's, bedrijfsauto, campers .

Bekijk alle Michelin banden

Waar Michelin banden kopen

Euromaster, First Stop, Kwik Fit, Profile Car & Tyreservice, autobandenmarkt.nl, bandenthuis.nl, oponeo.nl, popgom.nl, tirendo.nl…

Meer weten

Laatste nieuwkomers van het merk Michelin

Pilot Sport 4 (Personenauto sport - Zomer)

Klantenservice Michelin

Contactformulier op de Michelin website