Goodyear, het bandenmerk Goodyear. Alles wat u moet weten over Goodyear banden. Informatie, prijs, bandenreeks, contactgegevens en nieuws.
Center
Goodyear Safety together

Goodyear banden, het merk.

Meer weten over het merk Goodyear: ontdek de laatste nieuwtjes, de geschiedenis van het merk Goodyear, het bandenaanbod van Goodyear en alle verkopers van Goodyear banden.

Wie is Goodyear?

Goodyear, opgericht in 1898 te Akron (Ohio) door de Amerikaan Franck Seiberling, is tegenwoordig de op 2 na grootste internationale bandenfabrikant met een marktaandeel van circa 15 %.

De groep heeft vestigingen in vijf continenten. In 2008 heeft het 30 miljoen banden verkocht en een omzet gemaakt van 19,5 miljard dollar (13,3 miljard euro).

Op het gebied van innovatie, ontwikkelde Goodyear de eerste band zonder binnenband ofwel de “tubeless" band (1903) en de Run flat band (2002), met verstevigde zijkanten, waarmee je bij een lekke band naar een veilige plaats kunt rijden om deze te vervangen.

Het assortiment banden van Goodyear

Beschikbaar voor auto, 4x4's, bedrijfsauto .

Bekijk alle Goodyear banden

Waar Goodyear banden kopen

Toyota, Euromaster, First Stop, Kwik Fit, Profile Car & Tyreservice, autobandenmarkt.nl, bandenthuis.nl, oponeo.nl, tirendo.nl…

Meer weten

Laatste nieuwkomers van het merk Goodyear

Eagle F1 Asymmetric 3 (Personenauto sport - Zomer)

Klantenservice Goodyear

Contactformulier op de Goodyear website