In een autocenter bieden ze me Hankook banden in de aanbieding aan en zeggen dat deze de dezelfde kwaliteit als Michelin banden hebben.. Bandeninformatie op rezulteo
Center

In een autocenter bieden ze me Hankook banden in de aanbieding aan en zeggen dat deze de dezelfde kwaliteit als Michelin banden hebben.

Goedendag , in een autocenter (waarvan ik de naam niet geef) bieden ze me Hankook banden in de aanbieding aan en zeggen dat deze dezelfde kwaliteit als Michelin banden hebben; wat is uw mening ? Is dit inderdaad een goede keuze? Bedankt voor uw antwoord

Gesteld op 30-05-12 door Bezoeker

U heeft 5000 karakters Antwoord op deze vraag
Plaats een antwoord 

Het laatste antwoord

AntwoordSchrijverDatum

De bandenmerken zijn onderverdeeld in 3 categorieën: Premium banden van topmerken, standaardkwaliteit banden en budgetbanden. Het merk Michelin biedt premium banden, het merendeel van de Michelin producten kenmerkt zich door hoogwaardige prestaties voor alle criteria: veiligheid, comfort, milieu. Daarnaast investeert Michelin op grote schaal in onderzoek en ontwikkeling om kwaliteitsvolle banden te bieden;.

Het merk Hankook biedt banden van standaardkwaliteit, de producten bieden over het algemeen minder goede prestaties dan topmerken voor alle criteria, dus zowel voor veiligheid, comfort als milieu.

Voor meer informatie over de prestaties van deze banden kun u de informatiebladen raadplegen van Michelin en van Hankook.

Bezoeker 30 mei 15:56
Heeft u uw antwoord niet gevonden? Een vraag over autobanden?