Andere maat banden op Carthago camper?. Bandeninformatie op rezulteo
Center

Andere maat banden op Carthago camper?

Hallo,Ik heb op mijn Carthago camper Michelin 215/70R15CP liggen. (M+S) Ik wil u vragen of het vervangen door hetzelfde type band met 16 duim kan ? Kunnen jullie hier eventueel een prijs voor geven ( op velgen, en gemonteerd en uitgelijnd)Met dank!Ludo

Gesteld op 28-09-15 door Guest 12407

U heeft 5000 karakters Antwoord op deze vraag
Plaats een antwoord 

Het laatste antwoord

AntwoordSchrijverDatum

Beste Ludo,

Om deze vraag juist te kunnen beantwoorden hebben we normaal gesproken - behalve uw bandenmaat - aanvullende informatie nodig over het voertuig zoals model en bouwjaar. Aangezien het Carthago merk niet in onze database voorkomt en we de reden niet weten waarom u van bandenmaat wilt veranderen kunnen we hier geen uitspraak over doen. 

Algemeen geldt: uw bandenmaat moet voldoen aan de door de fabrikant afgegeven gehomologeerde bandenmaten. Wij raden het af om de bandenmaat van een camper te veranderen vanuit een technisch oogpunt. 

Wat betreft de prijs: wij zijn een bandengids en helpen consumenten met de keuze en aanschaf van de door hun gewenste banden. U kunt uw officiële bandenmaat eenvoudig invoeren in onze bandenselector om de prijzen te vergelijken van de 9 meest vooraanstaande Nederlandse bandenverkopers (online en fysiek) om vervolgens via hun webshop de aankoop af te ronden en eventueel een afspraak te maken voor montage. Wel kunt u via onze tool, nadat u uw nieuwe band heeft gekozen, eenvoudig zien wat de montagekosten zijn per aanbieder door op 'toelichting prijs' te klikken.

Indien u nog aanvullende vragen heeft horen wij dat graag.

Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Team rezulteo

 

 

Meer weten over het onderhoud van banden, productniews en gratis advies? Volg bandengids rezulteo via Facebook en/of Twitter.

rezulteo 30 sep. 16:15
Heeft u uw antwoord niet gevonden? Een vraag over autobanden?