De montage van de originele banden op een voertuig - Nexen N’Blue HD Plus als eerste uitrusting onder voertuigen van Volkswagen, Seat en Skoda
Center

Nexen N’Blue HD Plus voor Volkswagen, Seat en Skoda

Eerste montage Gepubliceerd op 26-09-17 door Yannick O’Conor

De N’Blue HD Plus van Nexen zal als eerste uitrusting onder talloze voertuigen van Volkswagen, Seat en Skoda te vinden zijn.

Nexen_NBlue_HD_plus De Nexen N’Blue HD Plus als eerste uitrusting van 6 voertuigen van Seat, Skoda en Volkswagen - Foto credits © : Nexen

Nexen overtuigt 3 autofabrikanten

De Nexen N’Blue HD Plus maakte een goede indruk op Volkswagen, Seat en Skoda. Alle drie de autofabrikanten besloten immers om deze band als eerste uitrusting te gebruiken voor meerdere van hun auto’s die in Europe worden verkocht. De zomerband biedt uitstekende grip op zowel droge als natte wegen. Daarnaast maakt deze band ook brandstofbesparingen mogelijk door een lagere rolweerstand.

Tijdens het Internationale Autosalon van Frankfurt presenteerde Volkswagen de nieuwe Polo. Het is dan ook deze auto die zal worden uitgerust met de Nexen band in de maat 215/45R17 91W. Voor de T-roc, de compacte SUV van Volkswagen, zal de band uitsluitend in Portugal beschikbaar zijn in twee maten.

Seat kiest de N’blue HD Plus in de maat 215/45R17 91W voor zijn bestseller, de Ibiza. Ook de kleine SUV Ateca van de Spaanse fabrikant zal worden uitgerust met deze band, maar dan in de maat 215/60R16 95V.

Wat betreft het Tsjechische Skoda, zal de zomerband van Nexen gemonteerd worden onder het luxe model Superb en de compacte Karoq SUV. Beiden zullen op de maat 215/60R16 95V rijden.